TÖMER’de Uluslararası Öğrencilere Ziraat Fakültesi Tanıtımı Yapıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (TÖMER) Türkçe eğitim gören öğrencilere Ziraat Fakültesi ve bölümlerinin tanıtım toplantısı 15 Ekim 2021 günü TÖMER toplantı salonunda yapıldı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz GÜRBÜZ yaptığı açılış konuşmasında “2006 yılından itibaren eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi olarak tecrübeli ve her alanda uzman kadrosu, son teknoloji ile donatılmış sınıf ve laboratuvarlar, geniş uygulama alanları ile sosyal ve kültürel kampüs imkanlarıyla uluslararası öğrencilerimize kapımız her zaman açık” dedi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yavuz GÜRBÜZ ve TÖMER yetkililerinin konuşmalarından sonra, Ziraat Fakültesi öğretim elemanları tarafından,  Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma ve Zootekni bölümlerinin Türkçe ve İngilizce tanıtımı yapılarak soru ve cevaplarla program tamamlanmıştır.

19.10.2021 10:53